Scala Parket


Gauwberg 1/2.2 2850 Boom
0468229339 Klik om te bellen

Over Scala Parket

Wat is Scala Parket?

Scala Parket is gevestigd in Boom en is gespecialiseerd in parketvloeren. Met meer dan 15 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat er altijd topkwaliteit wordt geleverd. We hebben oog voor detail en werken naar de wensen van de klant. Daarbij vinden we duidelijke communicatie erg belangrijk, zodat het proces soepel verloopt.

Waarvoor kunt u bij Scala Parket terecht?

U kunt bij Scala Parket terecht voor het volgende: Parket & Plankenvloeren en Renovatie & Onderhoud.

Parket & Plankenvloeren: Parket en plankenvloeren zorgen voor een gezellige en warme uitstraling in uw huis. Wij kunnen u helpen om wegwijs te worden in de wereld van de parket en plankenvloeren. Als u voor een parketvloer kiest, dan kiest u voor duurzaamheid, kwaliteit en een langdurig eindresultaat. Een parketvloer gaat lang mee en het heeft een elegante uitstraling, zo tilt u uw interieur naar een hoger niveau.

Renovatie en Onderhoud: Is uw vloer er slecht aan toe? U hoeft niet meteen een hele nieuwe vloer erin te leggen. Met de professionele diensten van Scala Parket kunt u de levensduur van uw vloer verlengen. Met onze uitgebreide ervaring weten we meteen wat er nodig is om uw vloer te repareren. We voeren alles uit: van schuren tot afwerken. We doen er alles aan om uw vloer er weer zoals nieuw uit te laten zien. Als alle werkzaamheden klaar zijn, geven wij een aantal tips om uw vloer goed te onderhouden. Elke vloer heeft namelijk ander methodes nodig. Zo heeft u er langer plezier van!

Waarom kiezen voor Scala Parket?

Bij Scala parket hebben wij meer dan 15 jaar aan ervaring. Wij weten alles wat er te weten valt over Parket en Plankenvloeren. Met onze kennis en ervaring leveren wij altijd topkwaliteit en wij streven altijd naar het beste eindresultaat. Heeft u interesse? Neem dan een kijkje op onze website en maak een afspraak of vraag een offerte aan.

Foto's

Scala Parket in het kort

Diensten

Aanleg van parketvloeren
Onderhoud van parketvloeren
Oude plankenvloeren
Restauratie

Onze locatie

Logo Scala Parket

Scala Parket

Scala Parket


Gauwberg 1/2.2 2850 Boom
0468229339 Klik om te bellen