RV Parket bvba


Van Eyckstraat 27 1800 Vilvoorde
0475 32 23 81 Klik om te bellen

Over RV Parket bvba

Waarom is RV Parket bvba de beste keuze voor jou?

Uw parket is onze zorg! Als erkend ambachtsman verlenen wij steeds professioneel advies en gaan samen met u, en eventueel uw architect, op zoek naar de meest geschikte parketvloer. Ook voor herstellingen, opschuren, reinigen van parket bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer over RV Parket bvba:

Ik werk al 32 jaar als parketteur waarvan 27 jaar als zaakvoerder. Wij werken met 2 ploegen van 2 man. Als meewerkend zaakvoerder kan ik de kwaliteit van uw parket garanderen. Wij leggen met de grootste zorg en met oog voor het detail zowel eenvoudige parketten als de meest complexe parketvloeren.

Wat kan RV Parket bvba je bieden?

Wij werken volledig op maat. Zo kunnen wij ook rekening houden met de uitlijning van het parket binnen de te bekleden ruimte. De kleuren maken wij zelf zodat we die volledig volgens de wensen van de klant kunnen aanbieden. Wij hebben geen showroom maar beschikken over een ruim aanbod stalen. Indien nodig maken wij een volledig nieuw staal voor de klant.

Wie gingen je voor?

Wij besteden de meeste zorg aan élk parket, of het nu gaat om een bescheiden oppervlakte of ruime woonst. Wij genieten al jaren van een ruim en trouw cliënteel.

Diensten

Aanleg van parketvloeren
Onderhoud van parketvloeren
Restauratie

Onze locatie

Logo RV Parket bvba

RV Parket bvba

RV Parket bvba


Van Eyckstraat 27 1800 Vilvoorde
0475 32 23 81 Klik om te bellen