De Wijn Parket Projecten BVBA


Antwerpsestraat 138/3 2850 Boom
0472 11 25 50 Klik om te bellen

Over De Wijn Parket Projecten BVBA

Wat is De Wijn Parket Projecten?

De Wijn Parket Projecten is dé specialist op het gebied van houten vloeren, met meer dan 25 jaar ervaring. Het renoveren en restaureren van houten vloeren is onze specialiteit.  Onze zaakvoerder, Luc De Wijn, bundelde zijn passie en ervaring met een team van vakkundige plaatsers en leveranciers van parket, plankenvloeren en stenen vloeren. Daardoor kunnen wij u van dienst zijn voor levering, plaatsen en afwerking van vloeren in allerhande materialen en uitvoeringen: alle houtsoorten, bamboe, B:hard, laminaat, vinyl, stenen en keramische tegels. Ten slotte kunnen wij bovendien bijpassende plinten, dorpels en radiatorroosters leveren en plaatsen. Zo kunnen wij u helpen met totaalconcepten, van ontwerp tot uiteindelijke uitvoering.

Renovatie en restauratie van houten vloeren

Uw houten vloer of parket is waardevol. Daarom hebben wij gespecialiseerde teams voor renovatie en restauratie. Naar uw wensen kan ons team uw vloer opschuren, bijwerken en afwerken. Onze zaakvoerder heeft een grote liefde voor de restauratie van authentieke houten vloeren. Door zijn jarenlange ervaring en kennis heeft u altijd de garantie op een nauwkeurig en verfijnde restauratie van uw waardevolle vloeren.

Totaalconcepten: van levering tot afwerking

Naast renovatie en restauratie van houten vloeren, kunnen wij u ook van dienst zijn met de levering en/of plaatsing van kwaliteitsvolle traditionele en samengestelde houten vloeren. Ons gamma omvat eveneens ecologische vloeren zoals bamboe parket of B:hard vloeren.  Verder kan u terecht voor het plaatsen van door uzelf aangekocht kwaliteitsvol laminaat of vinylvloer, maar ook maatvaste keramische tegels of natuurstenen vloer. Indien gewenst kunnen wij dit voor u afwerken met bijpassende plinten, dorpels, radiatorroosters, binnendeuren, maatwerkkasten en trappen. Ons team van specialisten voert het werk met zorg en vakmanschap uit.

Waarom kiezen voor De Wijn Parket Projecten?

Wij werken met passie aan het restaureren en renoveren van houten vloeren. Onze teams bestaan uit échte vakmensen, met ieder hun eigen specialiteit. Zo weet u zeker dat u het beste krijgt voor uw vloer. Bovendien leveren wij deze uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. Met ruim 25 jaar ervaring en een uitstekende reputatie weet u zeker dat u kiest voor een vakkundige aanpak. Op onze website kunt u een aantal afgeronde projecten bekijken waar wij trots op zijn. Overtuigd van ons kunnen? Wij maken graag tijd vrij voor een vrijblijvende bespreking van uw project(en). U kunt contact met ons opnemen via onze website of door te bellen naar ons telefoonnummer.

De Wijn Parket Projecten – Voor als u écht van hout houdt

Foto's

De Wijn Parket Projecten BVBA in het kort

Diensten

Aanleg van parketvloeren
Onderhoud van parketvloeren
Oude plankenvloeren

Artikelen

Intensief energetische renovatie

Ontwerp en realisatie van een Intensief Energetische Renovatie in Boom van een dakappartement van 1962. Het appartement werd volledig gestript en omgevormd tot een appartement dat voldoet aan hedendaa

Onze locatie

Logo De Wijn Parket Projecten BVBA

De Wijn Parket Projecten BVBA

De Wijn Parket Projecten BVBA


Antwerpsestraat 138/3 2850 Boom
0472 11 25 50 Klik om te bellen