De Parketteur


Bedrijvencentrum Hoek 76 unit 7 2850 Boom
0472 67 27 06 Klik om te bellen

Over De Parketteur

Wat is De Parketteur?

Mijn naam is Tim Seghers, ik ben inmiddels 18 jaar actief in de parketwereld. Hiervan werk ik al 7 jaar als zelfstandige. Ik ben eigenaar van De Parketteur, een groeiend parketbedrijf dat sinds 2020 een eigen showroom bezit. Hier kunt u op afspraak terecht voor passend advies of voor het bekijken van diverse soorten vloeren en materialen. Ook kan mijn team u tijdens dit consult van passend advies voor uw situatie voorzien.

Waarvoor kunt u bij De Parketteur terecht?

De Parketteur is het juiste adres voor u als u op zoek bent naar een strak gelegde parket- of laminaatvloer. Ik beschik over een ruim assortiment houtsoorten, waaronder diverse soorten eikenhout, beukenhout, teak en esdoornhout. Ook bijzondere houtsoorten met elk hun eigen karakter en uitstraling zijn bij mij verkrijgbaar, deze kunt u bewonderen tijdens een bezoek aan onze showroom.

De door u gekozen houtsoort kan op veel verschillende manieren worden gelegd. Zo is het mogelijk om te kiezen voor de momenteel populaire visgraatvloer of de Hongaarse punt, maar er zijn veel meer mogelijke legpatronen. Kijk gerust op onze website om alle mogelijkheden te ontdekken.

Mijn team helpt u niet alleen bij het leveren van vloeren voor bedrijfspanden of woonhuizen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een onderhoudsvriendelijk houten terras. Daarnaast kunt u ook bij mij terecht voor tips en services om uw vloeren mee te onderhouden. Ook als blijkt dat het nodig is om uw vloer te renoveren, dan ben ik u hier graag mee van dienst.

Waarom kiest u voor De Parketteur?

Het is uitermate belangrijk voor mij om goede service te leveren en uw vloer tot in de puntjes afgewerkt op te leveren. Wilt u dat ik één van de ruimtes binnen uw huis, of juist uw gehele woning, van een strak geplaatste vloer voorzie? Neem dan contact met me op. Ik denk graag met u mee en help u graag om een passend advies samen te stellen dat goed bij u en uw woonwensen past. Ik ben werkzaam in heel België, schroomt u dus niet om contact met mij te zoeken als u ver van Boom af woont. Ik rij met plezier naar u toe.

Foto's

Toonzaal

De Parketteur in het kort

Diensten

Aanleg van parketvloeren
Onderhoud van parketvloeren
Oude plankenvloeren
Renovatie
Restauratie

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Logo De Parketteur

De Parketteur

De Parketteur


Bedrijvencentrum Hoek 76 unit 7 2850 Boom
0472 67 27 06 Klik om te bellen