De Jonckheer Parket


miksebaan 259 2930 Brasschaat
0486 07 39 23 Klik om te bellen

Klant gerichte service, van A tot Z
Plaatsen, renoveren, restaureren & zoveel meer
Ruim aanbod, met showrooms bij de bron

Over De Jonckheer Parket

De Jonckheer Parket: Meesters in Houten Vloeren

Wanneer je de naam 'De Jonckheer Parket' hoort, denk je wellicht aan vakmanschap, traditie en kwaliteit. En dat is precies waar ons bedrijf voor staat. Al jarenlang zijn wij dé specialist op het gebied van houten vloeren. Maar wie zijn wij nu eigenlijk en waarom hebben wij gekozen voor dit ambacht?

Onze Passie en Geschiedenis

De Jonckheer Parket is niet zomaar ontstaan. Het begon allemaal met een passie voor hout en de wens om ruimtes te transformeren met de warmte en elegantie van een houten vloer. Deze passie leidde tot de oprichting van ons bedrijf, waarbij traditie en innovatie hand in hand gaan. Door de jaren heen hebben we een rijke geschiedenis opgebouwd, vol met prachtige projecten en tevreden klanten.

Waarom Houten Vloeren?

De keuze voor houten vloeren was voor ons een logische stap. Hout is een natuurlijk, duurzaam en veelzijdig materiaal dat elke ruimte een unieke uitstraling geeft. Bovendien geloven wij dat een vloer meer is dan alleen een ondergrond; het is de basis van je huis of kantoor en bepaalt voor een groot deel de sfeer.

Ons Aanbod

Klanten kunnen bij De Jonckheer Parket terecht voor een breed scala aan houten vloeren. Of je nu op zoek bent naar een klassieke eiken vloer, een moderne visgraat of een exotische houtsoort, wij hebben het allemaal. En het stopt niet bij de verkoop. Wij bieden ook onderhoud en restauratie aan, zodat je vloer er altijd op zijn best uitziet.

Wat Maakt Ons Uniek?

Wat De Jonckheer Parket onderscheidt van anderen, is onze toewijding aan kwaliteit en service. Elke vloer die we leggen is een reflectie van ons vakmanschap. We luisteren naar de wensen van onze klanten en adviseren hen over de beste keuzes voor hun situatie. Ons team van experts staat altijd klaar om te helpen, van de eerste oriëntatie tot de uiteindelijke oplevering.

Kortom, De Jonckheer Parket is meer dan alleen een vloerenbedrijf. Wij zijn een team van gepassioneerde vakmensen die elke dag werken aan het realiseren van droomvloeren. Kom langs en ervaar het zelf!

Ambachtelijke vloeren om zorgeloos op te leven

Foto's

High-end of subtiel en budget vriendelijk
Visgraad parket, modern en strak
Haal de warmte in huis
Landelijke parket,

De Jonckheer Parket in het kort

Diensten

Aanleg van parketvloeren
Egaliseren
Onderhoud van parketvloeren
Oude plankenvloeren
Restauratie
Uitbraak en afvoer

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Logo De Jonckheer Parket

De Jonckheer Parket

De Jonckheer Parket


miksebaan 259 2930 Brasschaat
0486 07 39 23 Klik om te bellen