sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Antwerpsestraat 138/3
    2850 Boom
  • +32472112550
  • Website

De Wijn Parket Projecten BVBA

Waarom is De Wijn Parket Projecten BVBA de beste keuze voor jou?

"Als je van hout houdt" Met meer dan 25 jaar ervaring staat DE WIJN PARKETPROJECTEN garant voor de beste prijs kwaliteit verhouding, aangaande Leveren, Plaatsen, Renovatie & Restauratie van parket en houten vloeren. Door deze ervaring heeft hout bijna geen geheimen meer voor ons en weten we waarover we praten. Kwaliteit is voor ons een begrip. Wij denken mee met de klant om zodoende de gepaste vloer te kunnen aanbieden.

Meer over De Wijn Parket Projecten BVBA:

De zaakvoerder zelf komt steeds terplaatse, restauratie van oude parketvloeren is het stokpaardje van zaakvoerder Luc De Wijn, elk project wordt persoonlijk door hem opgevolgd, van opmeting tot oplevering.

Wat kan De Wijn Parket Projecten BVBA je bieden?

Niet alleen voor parketvloeren kan U bij DE WIJN PARKETPROJECTEN terecht, maar ook voor Totaal projecten/renovaties van woningen/appartementen/villa's, van ruwbouw tot afwerking. En dit in samenwerking met ervaren architecten en aannemers. Bezoek zeker onze website: www.dewijnparket.be  aangaande deze.  We komen graag ter plaatse om uw project te bespreken. Wij bieden U gratis prijsofferte aan.

Wie gingen je voor?

Onze klanten zijn zowel particulieren, als projectontwikkelaars, als architecten. Onze doelstelling: " Enkel tevreden klanten".  Service en kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. 


Foto's van De Wijn Parket Projecten BVBA


De Wijn Parket Projecten BVBA in het kort

Diensten

  • Aanleg van parketvloeren
  • Onderhoud van parketvloeren
  • Oude plankenvloeren
  • Totaal Renovaties ruwbouw tot afwerking.

Showroom aanwezig:

Nee