Artikel afbeelding

Quick-Step ReadyFit service

Met de Quick-Step ReadyFit service biedt vloerfabrikant Unilin (Divisie Flooring) u de mogelijkheid om uw vloer in 1-2-3 te plaatsen.

1) Contacteer uw dealer voor een opmeting. Door middel van een speciaal ontwikkelde software in combinatie met een hightech laserscanner is de deelnemende dealer in staat om uw ruimtes tot in het detail op te meten. Daarna overloopt hij samen met u de mogelijke afwerkingen en stuurt hij de volledige opmeting met vermelding van de gewenste afwerkingen door naar Unilin.

2) Unilin laadt de opmetingsgegevens op in hun verwerkingssysteem en uw vloer wordt volledig op maat gezaagd tot in het kleinste detail. Na productie van de vloer, wordt deze bij uw dealer geleverd.

3) Uw dealer contacteert u wanneer de vloer beschikbaar is. U ontvangt de volledig op maat gezaagde panelen, voorzien van een duidelijke stickers samen met een gedetailleerd installatieplan. Op elke doos is duidelijk vermeld tot welke ruimte deze behoort en welke panelen u erin terugvindt. Het enige wat u nog moet doen, is de vloer in elkaar klikken. Bent u toch niet zo handig, dan kan u in vele gevallen rekenen op een installatiedienst van uw dealer.

Dit systeem zorgt er voor dat u geen stof meer in huis heeft tijdens het plaatsen van de vloer. Daarnaast hoeft er ook geen lawaai meer gemaakt te worden tijdens het plaatsen en heeft u een pak minder machines nodig om tot een perfect resultaat te komen.

(Foto: Unilin Division Flooring)

Op February 18, 2019