Alternative Flooring


Dorpstraat 76 9890 Semmerzake
09 362 08 36 Klik om te bellen

Over Alternative Flooring

Alternative Flooring verkoopt, levert, ondersteunt en verzorgt de plaatsing van parket, laminaat, LVT-vloeren en houten terrassen. Hierbij bieden wij producten aan van ondermeer Quick-Step, Loc-Floor, Lamett, Opti-Wood en Outdoor Wood Concepts. Op onze website vindt een overzicht van al onze producten en fabrikanten. Verder kan u vlot een selectie maken uit ons aanbod en direct een offerte aanvragen voor het door u gewenste product.

Naast deze producten bieden wij u sinds kort de mogelijkheid om uw parket op maat te laten maken. Zo kan u kiezen qua dikte/toplaag, breedte van de planken, bewerking van de toplaag als de afwerkingslaag. Door de samenwerking met een Belgische parketfabrikant kunnen wij u dan ook veel verschillende mogelijkheden aanbieden, waardoor het moeilijk is om alles weer te geven op onze website. Parket op maat kan vlot bekeken en besproken worden in onze toonzaal.

Daarnaast kan u op voor de schuren en heroliën van uw parket, beroep doen op ons.

Bij ons koopt u meer dan een vloer. Wij gaan steeds voor kwalitatieve producten ondersteund door een excellente service.

Neem gerust een kijkje op onze website: www.alternativeflooring.be of contacteer ons voor een afspraak

Foto's

Alternative Flooring in het kort

Diensten

Aanleg van parketvloeren
Houten Terrassen
Laminaat

Showroom aanwezig

Ja

Artikelen

Quick-Step ReadyFit service

Met de Quick-Step ReadyFit service biedt vloerfabrikant Unilin (Divisie Flooring) u de mogelijkheid om uw vloer in 1-2-3 te plaatsen. 1) Contacteer uw dealer voor een opmeting. Door middel van een speciaal...

Onze locatie

Logo Alternative Flooring

Alternative Flooring

Alternative Flooring


Dorpstraat 76 9890 Semmerzake
09 362 08 36 Klik om te bellen